Wij zijn jarig

65 jarig bestaan

Wij zijn jarig een trakteren op een week lang wandelen.

Wij vieren dit jaar onze 65e verjaardag. Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt laten passeren, maar de huidige situatie laat het niet toe om deze gelegenheid groots te vieren.

Daarom hebben wij gekozen om voor onze 65e verjaardag de Schaijkse gemeenschap 4 wandelroutes cadeau doen. Er komen 4 routes, met verschillende kleuren gemarkeerd en genummerd, van 5 km door het dorp heen te hangen. De routebeschrijvingen zijn te downloaden vanaf onze site, en de routes kunnen op elk gewenst punt en tijdstip worden opgepikt om te gaan wandelen. Dus conform de richtlijnen van het RIVM kan er gewandeld worden, en kan er toch een vierdaagse worden gelopen.

De bepijling hangt er vanaf 21 juni tot en met 28 juni. In deze 8 dagen bieden wij de mogelijkheid om alle de 4 verschillende routes te wandelen door Schaijk.

Vanaf 20 juni zijn de kunt u de routes downloaden via onderstaande knop.

Voor de kinderen die meegelopen hebben is er ook een wandeldiploma te downloaden zodat zij een extra beloning kunnen krijgen voor de 4 dagen wandelen.

De wandelsportvereniging is ondanks haar 65e verjaardag nog steeds bij de tijd en ook springlevend.

Zit het wandelen in je bloed, en is er behoefte om georganiseerd te gaan wandelen ( wanneer dit weer tot de mogelijkheden gaat behoren) of, mocht je je aan willen sluiten bij deze springlevende en bijdetijdse vereniging, dan kunt u contact opnemen via onze contactpagina of je kunt ons bellen op nummer: 0641-746709.